ADVIES & TRAINING IN KLAUWGEZONDHEID EN KLAUWVERZORGING

Klauwinzicht.nl biedt verschillende mogelijkheden aan om uw kennis en kunde van de klauwgezondheid op te vijzelen. Ik adviseer bedrijven over klauwgezondheid, geef lezingen, workshops en trainingen in het klauwverzorgen en klauwgezondheid.

 

Partners van Klauwinzicht.nl zijn:

 

Training VIER

Verbeteren van uw klauwbekapskills

Inzichten verkrijgen

Effectief (be)handelen

Resultaten verbeteren

 

-Vier dagen, vier deelnemers, gebaseerd op de vier pijlers voor een goede klauwgezondheid-

In deze training komen de vier pijlers voor een goede klauwgezondheid aan bod. De nadruk zal liggen op signaleren en bekappen. Het is voor het grootste gedeelte een praktische cursus, met name op het gebied van het klauwverzorgen. Er is gekozen voor kleine groepen deelnemers, om zo meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan uw bekapskills. De training vindt plaats op de Klauwinzichtpraktijk te Schellinkhout én er is mogelijkheid om deze training op locatie te doen.

Naast de groepstrainingen, kunt u ook kiezen voor een 1 op 1 training. Hierbij kan ik maatwerk leveren, van een dag weer even kennis en kunde vergaren tot een complete bekapcursus.

Voor meer informatie en/of de startdatums, neem contact op en we praten verder!

CLINICS & LEZINGEN

Voor groepen of studieclubs kan Klauwinzicht ook workshops/clinics of lezingen verzorgen. Onderwerpen zijn uiteenlopend van klauwverzorging tot klauwmanagement of specifieke klauwaandoeningen. Laat mij weten over welke aspecten van de klauwgezondheid u het wilt hebben en ik maak een passend programma.