ADVIES & TRAINING IN KLAUWGEZONDHEID EN KLAUWVERZORGING

Klauwinzicht.nl biedt verschillende mogelijkheden aan om uw kennis en kunde van de klauwgezondheid op te vijzelen. Ik adviseer bedrijven over klauwgezondheid, geef lezingen, workshops en trainingen in het klauwverzorgen en klauwgezondheid.

 

Partners van Klauwinzicht.nl zijn:

 

DE TRAINING

Om te voorkomen dat koeien chronisch kreupel worden, is het o.a. belangrijk dat kreupele koeien binnen 48 uur bekapt worden. In de praktijk kan dit niet altijd eenvoudig zijn als u afhankelijk bent van een klauwverzorger. Daarom kan het uitkomst bieden als u zelf in staat bent een kreupele koe op de juiste manier te bekappen. Wilt u het klauwbekappen onder de knie krijgen, dan biedt Klauwinzicht u een mooie training aan.

Centraal in deze training staat de klauwverzorging. We nemen de klauw letterlijk in zicht. De volgende onderwerpen komen tijdens de training aanbod; klauwaandoeningen, materialen en de basisvaardigheden van het klauwverzorgen. Ook zal er aandacht besteed worden aan klauwmanagement. De verdeling praktijk/theorie is 80/20. Het is een small group training, dat houdt in dat er maximaal 4 deelnemers per training zijn. Door de groep klein te houden creëren we meer ruimte voor persoonlijke begeleiding. Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Klauwinzicht geeft ook personal training. Een complete cursus klauwbekappen bij u op het bedrijf, advies en een klauwmanagementplan voor uw bedrijf! Bent u echt op zoek naar verbetering van de klauwgezondheid, dan is deze training zeer geschikt. Neem contact op en dan praten we verder.

CLINICS & LEZINGEN

Voor groepen of studieclubs kan Klauwinzicht ook workshops/clinics of lezingen verzorgen. Onderwerpen zijn uiteenlopend van klauwverzorging tot klauwmanagement of specifieke klauwaandoeningen. Laat mij weten over welke aspecten van de klauwgezondheid u het wilt hebben en ik maak een passend programma.